Ποιοι ειμαστε admin
dimitris katerina

Το Catherine Nail Atelier, είναι η προσπάθεια δύο ανθρώπων, του Δημήτρη και της Κατερίνας, που προέρχονται από το χώρο της υγείας, να προσφέρουν στο χώρο της περιποίησης των άκρων την φροντίδα και ασφάλεια που αναζητά κάθε σύγχρονος και απαιτητικός πελάτης. Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η άνεση και η ζεστασιά, άντρες και γυναίκες μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες περιποίησης συνοδευόμενες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Η ασφάλεια είναι το πρώτο και κυριότερο μέλημα των ανθρώπων του Catherine Nail Atelier.

Εγγυόμαστε πως όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους υγείας. Αυτόκαστος κλίβανος υγρής αποστείρωσης, διασφαλίζει 100% αποστειρωμένα εργαλεία σε κάθε στάδιο της περιποίησης των άκρων σας. Καθημερινά ελέγχεται η διαδικασία αποστείρωσης με δείκτη αποστείρωσης που μπορείτε να βρείτε σε κάθε ατομική συσκευασία εργαλείων.

Εμείς εγγυόμαστε στους πελάτες μας την ασφάλεια και υγιεινή των υπηρεσιών και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το χρώμα και τα σχέδια που θα συνοδεύουν το υπόλοιπο της μέρας σας. Όλα αυτά σε ένα χώρο με άνετο πάρκινγκ(5 ιδιωτικές θέσεις), πολυτελή και ζεστή ατμόσφαιρα και όλα τα επώνυμα brands στο χώρο της περιποίησης των άκρων. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε μέσα από την ποικιλία των καφέδων Nespesso το άρωμα καφέ που θα σας συντροφεύσει όση ώρα το εξιδεικευμένο προσωπικό του Catherine Nail Atelier θα μεταμορφώνει τα χέρια σας σε στολίδια!